Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг призна, че постоянните контузии в

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг призна, че постоянните контузии в
Коментари Харесай

Тен Хаг: Най-голямото разочарование беше, когато Брентфорд ни изравни

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг призна, че непрекъснатите травми в тима му пречат за постигането на по-добри резултати. “Червените дяволи ” са на 11 точки от четвъртото място във Висшата лига, откакто са позволили цели 40 гола.

На всичко от горната страна с “пресни ” контузии са Лисандро Мартинес и Виктор Линдельоф, които няма да играят към месец.

Сега отборът от “Олд Трафорд ” се приготвя за посещение на Челси в четвъртък вечер, което е среща от 31-вия кръг.

За мача срещу Челси
Битката в шампионата е доста сложна. Силите са изравнени и от огромно значение е с кои футболисти разполагаш, и с кои - не. Когато имаш късмет с неналичието на контузени, е допустимо да направиш сполучлив сезон.

Когато обаче е противоположното, може да изкараш тежка акция. Иначе Челси разполага с фантастични играчи, които играят прекрасен футбол и могат да победят всеки, както към този момент го демонстрираха.

Равенството срещу Брентфорд
Достатъчно дълго съм във футбола с цел да знам повода. Някои от вас също би трябвали да схващат за какво такива неща се случват.

Понякога не играем добре. Ние обаче сме Манчестър Юн и би трябвало да печелим, а не да изпускаме триумфа по този метод. Това беше най-голямото ми отчаяние, само че пък продължаваме напред.

Контузиите
Няма по какъв начин да предотвратиш контузиите, само че освен при нас се случва. Стандартът в Премиър лийг и интензитетът са толкоз високи, че натоварванията на футболистите са огромни. Сити, Ливърпул и Нюкасъл имат същите проблеми.

Имам концепция за какво се стига до толкоз доста мускулни травми, само че ще обсъдим това вътре в клуба. В момента обаче не ни остава кой знае какъв брой време за тренировки, тъй като след мач вършим възобновяване, след което е пристигнало време за идващия дуел.

Завръщащите се
Хубавото е, че днес Рафаел Варан подновява тренировки, а Хари Магуайър и Джони Еванс го направиха още във вторник. В офанзива и в халфовата линия сме ОК, само че в отбрана сме лимитирани откъм разновидности.

Мейсън Маунт
Той е приказен играч, само че е значимо да бъде здрав и във форма, тъй като към този момент мина през три травми. Трябва да сме доста деликатни със завръщането му на терена. Искаме да разчитаме на него, с цел да може да помогне по метода, по който го направи през предишния уикенд.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР